Images

DARRAS HALL
‍‍
Located within the desirable Darras Hall Estate, this large corner plot came with challenges including a tricky set of plot setback requirements.  The existing cellular layout was not practical for the modern way of living the client desired, as well as the existing plot not being maximised. 

The two storey extension and open plan living offered the revitalisation of a tired cellular layout. Interesting features included large social dining spaces for entertaining, home cinema space as well as dog wash facilities!

Conversion of the garage to create a first floor terrace allowed for a desirable spill out space form the master suite.  The master suite included his and hers walk in wardrobes, large bathroom with jacuzzi tub and a double shower. This master terrace includes a large timber trellis to allow planting to organically grow over time to create a green oasis.